Nyinflyttad!

Första inlägget från nya hemmet! Har visserligen inget bredband, men funkar ju precis lika bra med mobil hotspot! Kommer dock behöva bredbandet till PS4, Roborock, Google Home och om jag ska ladda upp klipp till youtube!
 
 
 
  Tis 27 februari, stora flyttdagen!
Skrev på papprena för huset vid kl. 13.15, vid ca kl. 14.20 bar det iväg mot mamma och pappa för att byta bil till kollegans van som var fullastad med 18 kartonger och andra ting på toppen! Tömde den, åkte in till stan och fyllde ett lass till + pappas bil och släpkärra. Morbror mötte oss vid huset och bar in grejer. Sen blev det en sväng till in mot stan för att få med mellankasetten till sängen och soffan samt allt på vinden. Om jag sov första natten i huset? Självklart! Men kallt då jag inte hade startat en brasa, så sov med dubbla byxor och t-shirt.
 
 
 
  Ons 28 februari:
Denna dag packade jag upp lite lådor i köket för att sedan möta upp mamma i lägenheten. Tömde källaren samt lite mer från lägenheten. Städade så det stod härliga till, jag tog hela toaletten, vardagsrummets element och golvlister och så tog mamma resten (en deal var att jag skulle ta spisen och hon resten när jag sa att jag ville ta ut en firma (pga. min axel som inte gillar gnuggande på väggar)). Denna natt var också kall, men inte fullt så kall som kvällen innan.
 
 
 
  Tors 29 februari:
Vaknade av att en viss hund hade spytt ner hela sängen! Blev sen till jobbet och fick inviga tvättmaskinen men också låna mammas och pappas tvättmaskin och torktumlare så jag hade något att sova på till kvällen!
 
Efter jobbet bar det av till mamma och pappa, hämtade upp tvätten och reservnyckeln till lägenheten. Körde in till stan och tömde lägenheten på alla städgrejer innan jag sa hejdå till lägenheten och lämnade in nycklarna. Postade ett brev åt jobbet och tankade bilen innan jag kom hem och kände att batterierna var slut. Startade första brasan denna kväll - så mysigt!
 
 
 
  Fre 1 mars:
Packade upp det mesta av köket innan en kund kom som så snällt lånade ut en möbeltvätt (vill rengöra mattorna, soffan och sängen så allt är fräscht). Sen kom mamma och pappa förbi till lunch och bjöd på pannkakor. På kvällen åt jag pannkakorna som var kvar och fick inviga micron. Så tacksamt då köket fortfarande var kaos, även om det mesta utom glasen var uppe. När de åkte tog Taki och jag en nap innan det packades upp mer kök. Så skönt att bara vara hemma och fokusera på uppackning.
 
 
 
  Lör 2 mars:
Vi tog lite sovmorgon efter morgonkissen, vaknade strax efter 9. Packade upp två lådor som skulle upp i badrummet. Sedan kom två grannar förbi och hälsade mig välkommen! Fick ägg från egenvärpta höns och sedan ett knippe tulpaner! Så gulligt!
 
Efter det kom Emily ut hit, körandes på okända bilvägar! Så modig att ta sig ut hit efter ett trauma med bil! Så vi firade med att åka till Ica Maxi Kumla (insåg nämligen igår att det är närmare dit än till Marieberg köpcentrum - dessutom hade de massor med vegetariskt!) och avslutade med att öppna inflyttningspresent (innehållande toapapper, kökshandduk, doftpinnar, ansiktmasker, tvål, bajspåsar, soppåsar, hundben och hundgodis) och så åt vi tacos med egengjord guacamole - otrooligt gott (vi kippade efter luft när vi åt).
 
I morgon ska valp-/grundkursen och rallylydnadskursen avslutas! Fem veckor har gått fort!