2023-04-10

Jag skäms lite över att det inte händer mer här! Men det är svårt att prioritera en blogg när man jobbar 75% på klinik, har en 15 veckors valp, håller 6 hundkurser i veckan och på det försöker bokföra! Jag vill SÅ gärna komma igång mer här, och det kommer!
 
 
Taki står på antibiotika pga. urinvägsinfektion. Märkte det genom att hon kissade lite men flera gånger inom loppet av några meter. Så gjorde ett test på jobbet och mycket riktigt var det så. Hon behandlas sista dagen i morgon, så hoppas jag att vi kan tuta och köra som vanligt igen!
 
Taki är så himla duktig med så mycket! En riktig drömvalp! Det svåra just nu är ensamträningen, jag skjuter på det (trots att jag vet att jag faktiskt skjuter mig i foten genom att göra det). Men allt annat funkar fint just nu, så tacksam!
 
 
Idag har vi varit i skogen i två timmar med Nore och Victoria! Hade en fikapaus mitt i och den lilla damen tyckte det var sjukt onödigt. Tuggbenet jag hade tagit med passade henne inte, så vi körde lite foderkulor utspridda i mossan! Det gick hem!
 
Kloklippningen går bra! Hon ligger i knät och får godis efter varje klo. Vi har även kört med bara gos och likaså med Lickimat på väggen och att hon äter samtidigt. Det gick riktigt bra idag, så det känns kanon!
 
Om två dagar är hon 15 veckor! Galet så tiden går! Jag hoppas att hon ska kunna vara med på valpkursen på onsdag beroende på vädret, vi får se vad hon känner! Vi ska hursom gå en valpkurs bara hon och jag, det tror jag kan bli bra! Tills dess tränar vi på det som jag lär ut på mina kurser!
 
 
Sitter och kollar på att köpa in mer hinder till planen. Ja utbildningen till agilityinstruktör har jag pausat i detta nu, men tänker att jag kommer kunna tuffa igång med den nu i maj. Behöver tillgång till hinder igen då, så blir troligtvis att jag åker till Hackvad trots allt. 
 
Detta är vad jag är inne på att köpa nu:
1. Galican Channel slalom
2. Galican Intercan Tyre
 
Så småningom kanske jag tar in mer hinder! Men spontant känner jag då att det blir en gungbräda! Ska det bli en balansbom blir det Galicans Intercan. A-hindret känns så otympligt att förvara?