2020-10-27

Precis avklarat två viltspår med de sista två deltagarna i rasgruppsdelen i utbildningen till viltspårsinstruktör! Känns skönt att veta att det nu bara är att skriva analyser om de fyra söken i den delen innan den är klar, så ingen stress om mörkret och kylan utan det får ta den tid det tar! Dessutom är 5 av 6 tillfällen inbokade med de två projektekipagen, så snart är även den delen klar! Då är det bara examen och ett träningstillfälle med läraren som är kvar! Så taggad - snart är jag klar!

 
Avicii, en flatcoated retriever (rasgrupp 8)
 
 
Trassel, en papillon (rasgrupp 9)
 
Nu har jag precis kollat av utgifter och inkomster i företaget, företaget går bra och det är roligt att det rullar på så pass som det gör! Jag funderar dock på vad jag ska satsa på framöver i företaget och jag funderar på agilityinstruktör. Men känns som att man eventuellt tar sig vatten över huvudet när man inte har så mycket kunskap i det ännu? Jag får se, men jag tror att agility och viltspår kan komplettera fint med min största branchkollega i Örebro som inte håller i dessa två delar. Så kul att vi rekommenderar varandra!
 
 
Min träningsplan!
 
Gjorde en översyn över privatekonomin också! I privatekonomin har jag bestämt mig för att köra en restaurangsfasta i en månad. Kan man kalla det? Jag har kört alldeles för mycket över Wolt, så måste hålla tillbaka lite under en månad. 21 november ska jag klara mig till, 1/4 avklarat och jag har hittils bitit mig i läppen inte en gång utan flera gånger under helgen. Väldigt nyttigt att enbart tänka att jag får laga maten själv, alternativt gå till Ica men det viktigaste är att hålla hårt i pengarna denna månad framöver!
 
 
Älskade Otto. Idag är det två år sedan du somnade in.
Du fattas mig. Jag är inte hel utan dig.