2022-07-05

Färdigutbildad certifierad canineopat och djurvårdare! Ja det var ett tag sedan, men jag har inte varit inne på ett halvår. Funderar ibland på varför denna blogg finns kvar, men det är rätt mysigt att kolla tillbaka och se vart man hamnat! Det känns som att jag hoppar in när det hänt något lite större, och det får vara så!
 
I morgon ska jag på intervju! Håller lite på vad det är för något, jag vill se hur allt känns. Jag jobbar ju heltid med företaget just nu, men så blev jag uppringd igår om detta jobb - headhuntad alltså! Så kul! 
 
Varit till kiropraktor två gånger i veckan i ungefär 6 veckor. Har det gett något? Nej jag upplever inte det, mer än att det känns som att jag vill knäcka nacken desto mer. Den har låst sig ibland något så jävulskt. Jag har även provat på idrottsmassage sisådär 3 gånger och även NBE-massage, jag ska prova idrottsmassage ett par gånger till och jag ska även prova en egen rehabträning i hopp om att jag får upp muskulatur runt om som kan hjälpa mig. Sist skrev jag att supraspinatus och trapezius är två muskler som är mina största fiender, men jag vill nog även lägga till pectoralis major och pectoralis minor, nu när jag kunnat prata med en nörd som förstår latin precis som jag...