Sumering senaste två veckorna

 
Takis första tävling!
Taki gjorde fyra fina sök under noseworktävlingen och slutade med en rosett! Babyrosa, som den lilla unghund hon är! Det var ett utomhussök, ett behållarsök med 18 kartonger utomhus och så två inomhussök. Tur för vår del då vi aldrig sökt fordon... Nu är fokus på doftprov nästa helg. Idag när vi tränade slutade Taki bjuda på sittmarkering och släppte doften trots att hon var i molnet om och om igen? Blev frustrerad och tog fram urvalsbanan, började om lite men kände inte att hon slog volter? Kanske en dålig dag, vi får köra i morgon igen och se om det bara var dagsformen! 
 
Taki 1 år!
Helt sjukt att hon blivit ett år redan?! Jag har betalat för SKK-röntgen idag, om 2 veckor kör vi. 1årssprutan är gjord, ingen reaktion över huvudtaget vilket var skönt! Bara en ÖVEREXALTERAD Taki som får hoppa upp på bord!
 
 
 
Bilen är trasig, igen!
Bilen dog på E18 i måndags. Skitläskigt kan tilläggas, trafiken höll inte åt sig trots att jag delvis stod på höger körbana och varningstriangel och varningsblinkers var på. Taki skötte sig fint, trots -10°C och en främling som höll på med vår bil. Vi bärgades till Jonsson bil, där det nu ska ta ett par -veckor- för dom att göra en felsökning. Sinnessjukt. Pappa och jag ar där idag och kollade lite, ingen aning om vad som är fel, men pappa ska dit i morgon igen med vår bilmekaniker och kolla.
 
Kurssläpp 2024!
Släppte en hel del kurser igår, en del är mer fyllda än andra just nu. Hade hoppats på en större boom, men det är inflation och dessutom precis efter jul när ingen fått lön ännu!
 
 
Huset närmar sig!
Mindre än 2 månader kvar till inflytt. Nu börjar jag bli stressad över bokföringen, bolån, agilityinstruktörsutbildningen, inkomst och att jag behöver packa... massor av saker! Herregud, vad har jag gett mig in på?! Gah, måtte jag infinna ett lugn i april trots att jag släppt så många kurser att jag knappt kommer kunna andas!
 
Rörmokare osv...
Jag kommer boka in en rörmokare som ska flytta på min varmvattenberedare till bottenvåningen. Vet inte vad det kan kosta, men överväger om jag ska räkna på kanske... 50'000? Blir det under det så blir det ju en trevlig överraskning bara?