2019-10-28

Det har gått ett år och en dag sedan Otto somnade in. Jag försökte skriva igår, men jag kom inte upp från sängen försen kl 16, då gick jag till soffan till 01.30 och sen tillbaka till sängen. Många tårar har fallit detta år, många tankar har passerat och flera minnen flugit förbi. Jag saknar honom så det gör ont, det känns ensamt och inte heller lika viktigt att gå upp på morgonen. Jag saknar hans närhet, när han varje natt väckte mig för att han ville in under mitt täcke så han kunde ligga hud mot hud. Jag saknar hans små flubbriga läppar som liksom hans nos var omöjliga att inte pussa och klämma på. Hans iver till att få träna, hans lust att bara få vara nära. Jag saknar hans skutt längst med strandkanten, hans doft från hans tassar, han blick som kunde se igenom mig. Otto var en hund som jag alltid kommer ha vid mitt hjärta, en hund som tog den platsen med storm.

Jag saknar dig Otto.

 Vill ni läsa Ottos hela resa från valp tills att han somnade finns det en separat blogg här.
 
Ida och Nathalie var här i lördagskväll, vi åt mat genom Wolt och pratade problem. Jag är så glad att jag fått fler vänner, jag känner att jag fått fyra nya vänner sen Otto försvann som finns där och det är skönt, det blir inte lika ensamt. Igår var jag som sagt säng- och soffliggandes hela dagen. Idag har jag dock lyckats ta mig upp från sängen, till och med bäddat den och diskat av i köket. Ida har varit här och lämnat tillbaka cykeln som hon lånade i lördags och då gick jag ut med soporna från lördagskvällen med. Pappa var här och hjälpte mig att plasta in utemöblerna för ett tag sedan, men idag jag ska försöka ta mig upp på vinden med lite grejer som står där så de inte blir förstörda i frosten och blöten. Så det och svara på jobbmail är min dag, evenuellt provkör vi en bil också då jag behöver en ny bil till våren. Undrar du varför?
 
Det kanske är någon som även funderar på hur det gick med hanen som skulle ögonlysas? Pip gick igenom! Det betyder att Norae har en hane som väntar på att hon ska gå in i löp! Jag ska erkänna att det inte bara är han som väntar utan det är fler, bland annat jag. Om hon skulle gå in i löp denna vecka skulle valpen vara leveransklar ca slutet på mars. Så hon får gärna vänta två veckor, men sen hoppas jag att allt startar! Sitter du som ett frågetecken nu så finns detta inlägg!