17 dagar till inflyttning

Det närmar sig flytt med stormsteg! Lägenheten består mest av kartonger nu och en del skåp ekar tomt. Skönt att det går sakta på ett sätt, men samtidigt vill jag in nu. Eller egentligen att bara få köra iväg kartongerna, inte helt lätt att dela lägenhet med 17 flyttkartonger, en hund soffa och säng på 43 kvm.
 
Kommer sakna mitt lilla kök dock! 
 
Köket är nästan helt nerpackat! De värsta bitarna är nerpackade men det är slut på kartonger (får mer av en kollega på måndag) så ser fram emot att kunna packa ner de sista kläderna och de sista kökstillbehören - för resten som är kvar ska packas ned i resväskan på flyttdagen! Källaren är kaos, vinden är helt okej. Vi får se hur det blir helt enkelt!
 
Var inte så länge vi nyttjade staketet jag byggde med pappa!
 
I morgon är det hundkurser igen! Andra helgen nu, sen ska jag spela in mer för utbildningen också! Vilket är det jag egentligen ska sitta med nu, så det är bara att ge sig på det och sedan somna! Vi hörs mer när det närmar sig flytten eller strax efter! Överväger i alla fall att spela in allt som en vlogg, mysigt att kunna kolla tillbaka på!