Spiral neråt

Det går inte bra för mig just nu. Västen och leksaken skickas inte pga leksaken inte finns i lager, valde då att makulera ordern. Var på landet igår och skulle träna Svante, han var så lättdistraherad att jag blev ledsen. Har fem moment kvar att spela in för onlinekursen, vilket känns så irriterande - vi är så nära men ändå så lång bort. Jag gav i alla fall upp och åkte hem, jag var inte kapabel till att peppa till och hjälpa honom heller så därför kände jag att det skulle ta mer än vad det skulle ge. 
 
Idag fick jag dessutom inse faktum. Jag har fått magkatarr. Vårens och sommarens påfrestningar fick utdelning i detta, jag har inte ätit, när jag har ätit har jag inte ätit sådant som kroppen skulle må bra av dvs. har jag ätit stekt och fet mat. Så idag var jag iväg och köpte torsk, ris, morötter och ärtor samt att jag fick blåbär av mamma som de plockade igår. Glömde yoghurten så ska försöka ordna det med...
 
I lördags började jobblivet igen, en kort semester kändes det som. Idag började jag med mitt egna företag igen också. Träffade en liten bishon nyss där vi jobbade på hundmöten. Ikväll börjar grundkursen, i morgon valpkursen och på onsdag rallykursen. Allt har börjat rulla med andra ord, och dessutom ganska så på direkten. Idag fick jag dessutom en förfrågan som kan ändra ganska mycket framöver, är så taggad och hoppas på att kunna berätta mer snart!