2022-03-25

Sedan sist jag skrev har jag blivit diplomerad massageterapeut på hund! Väldigt roligt och är otroligt stolt! 6 månaders slit gav resultat!
 
Nu ligger fokus på att skriva tenta i laserterapi om 1,5 vecka, efter det blir det prov i djursjukvård 3 veckor senare och efter 3 veckor från det är det examensprov till att bli canineopat och djurvårdare på nivå 2. Känns helt GALET att denna utbildning snart är klar?
 
Nästa utbildning på tur är jag redan anmäld till. Personspårsnistruktör. Men sen ska jag ju även bli färdig agilityinstruktör också! Den måste få kärlek och tid efter att dessa studier är klara! Några mer nya utbildningar blir det inte för i år! Nästa år hoppas jag dock på fear free instruktör och nosework!
 
Privat så mår jag väl inte helt toppen just nu. Inte så konstigt då det känns som att jag står och trampar på samma ställe med mitt mående sen typ november 2020. Träffat en ortoped med min axel, gav inget. Blir ingen operation och blir ingen kortisonspruta till. Jag har gett upp att få hjälp av vården med min axel nu, så det får ligga helt på mig nu. Jag kommer jobba med min elmaskin som jag behandlar hundarna med och så har jag en plan för hur jag ska bygga upp styrkan i axelleden igen på nytt. Så trött på att ha haft ont i 1,5 år nu. Ortopeden beskrev smärtan som att axeln tror att den ständigt kör vasaloppet och att musklerna krampar i axeln. Har man någon gång haft kramp i vaden så fattar ni nog smärtan jag känner... Trapezius och supraspinatus är mina största muskelfiender just nu.