Första tävlingen!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen! Det är dagen före Takis 1 årsdag idag, känns helt galet att vi ska ha spenderat 10 månader ihop? Idag ska vi först dra iväg på vår första tävling ihop, det blir en clear round i nosework. Jag har två mål, det ena är att hon ska kunna koppla på nosen och det andra att jag ska behålla mina tävlingsnerver - resten får bli bonus!
 
Efter det drar vi iväg på en agilitykurs för Fanny Gott, det blir premiär för henne! Tidigare kört för Thomas Stokke, Amanda Dahlberg och Sabina Håkansson så ska bli intressant att se vad jag se för skillnader på hur de lär ut! 
 
Taki inviger nya pausbädden! Den har lite regnskydd + lite stoppning, bra vid blöta och kalla underlag! 
 
Igår var vi iväg och tränade i Hackvad! Körde en väldigt oplanerad träning, blev agilitysvängar, stadga, pausplats och rallylydnad. Väldigt gott och blandat! Men nu har jag hittat en sak i rallyn att putsa mer på, spring till stå var lurigt! Pausplatsen behöver störningar av människor, så förhoppningsvis kan vi haka på någon mer gång och träna att bara vara!
 
 
Nu är det för övrigt bara 2 månader kvar till inflytt av huset! Känns helt galet, men vill att tiden ska springa på lite!